Skip to main content

Stæten A/S

– Vi tilbyder udførelse af slamsugning, kloakservice, containerudlejning, transport

  • Grundlagt i 1960
  • Vores medarbejderne er motiverede, veluddannede og erfarne
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
FÅ ET TILBUD NU

Levering af sand og jord

Hvis du har brug for at få leveret sand og jord til din byggeplads eller have, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder pålidelig og hurtig levering af sand og jord i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi leverer direkte til din ønskede adresse.

Vores sand og jord er af den bedste kvalitet og egner sig til en bred vifte af formål. Uanset om du har brug for det til at skabe en solid grund for et nyt byggeprojekt, til at opbygge en højderyg i din have eller til at forbedre jorden i din græsplæne, så kan vi hjælpe dig.

Kontakt os i dag for at få mere information om levering af sand og jord. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få det bedste ud af dit byggeprojekt eller din have.

Sand og jord til erhverv

Vi forstår, hvor vigtigt det er at have pålidelige partnere, når det kommer til at sikre, at byggeprojekterne kan gennemføres uden forsinkelser eller nedetid.

Vi tilbyder et bredt udvalg af materialer, herunder sand og jord, der er ideelle til en række forskellige byggeprojekter. Vores materialer er af høj kvalitet og testet for at sikre, at de lever op til branchens høje standarder. Vi kan også hjælpe med at bestemme den bedste type jord eller sand til dit projekt, hvis du har brug for rådgivning.

Leje af container

Hos STÆTEN tilbyder vi også udlejning af containere både til private og virksomheder. Vi sørger for levering og afhentning til til konkurrencedygtige priser.

Læs mere om leje af containere her.

Bortskaffelse af byggeaffald og haveaffald

Hos STÆTEN kan vi også hjælpe med bortskaffelse af byggeaffald og haveaffald. Det omfætter alle materialer, lige fra mursten, beton, træ, metal til organiske materialer fra haven, såsom blade, grene, græs og planterester.

Læs mere om bortskaffelse af byggeaffald og haveaffald her.

Døgnservice

Ring til os, hvis du har brug for akut hjælp til slamsugning, miljø- og skadeservice.

Ring 98 42 88 22

Vognmandsforretning i særklasse siden 1960

  • Grundlagt i 1960
  • Vores medarbejderne er motiverede, veluddannede og erfarne
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud