Skip to main content

Stæten A/S

– Vi tilbyder udførelse af slamsugning, kloakservice, containerudlejning, transport

  • Grundlagt i 1960
  • Vores medarbejderne er motiverede, veluddannede og erfarne
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
FÅ ET TILBUD NU

Få hjælp til sløjfning af olietank i Frederikshavn og Nordjylland

Hos STÆTEN tilbyder vi sløjfning af olietank i Frederikshavn og Nordjylland. Vi har specialiseret os i at udføre professionel og sikker fjernelse af olietanke.

Vi følger alle gældende sikkerhedsregler og -procedurer, når vi fjerner olietanke, og vi sørger for at minimere risikoen for miljøforurening og andre farer. Vi sikre, at sløjfningen udføres præcist og effektivt. Vi vil også tage os af eventuelle resterende olie eller affald, der er tilbage i tanken.

Hvordan udføres sløjfningen af olietanken?

Olietanken tømmes for alt indhold. Olien transporteres til en godkendt modtagestation for olie- og kemikalieaffald. Påfyldningsstuds og udluftning afmonteres. Rørledninger og tilslutninger afblændes. Olietanken kan nu fjernes. Hos STÆTEN sørger vi for at tanken bliver skrottet på en sikker og miljøvenlig måde.

Til sidst skal afmeldingsskema udfyldes og sendes til kommunen. Det hjælper vi gerne med.

Sløjfning af nedgravet olietank

Når man ønsker at fjerne en nedgravet olietank, kræver det en omhyggelig og sikker proces. Der er flere faktorer, der skal tages i betragtning, herunder størrelsen og placeringen af olietanken, og om den stadig indeholder olie eller er blevet tømt.

Før selve sløjfningsprocessen kan begynde, skal der tages hensyn til miljøet og sikkerheden. Derfor skal der indhentes tilladelser og undersøges for eventuel forurening. Det hjælper vi med.

Når alle tilladelser er indhentet kan selve sløjfningsprocessen begynde. Olietanken graves op, afblændes og transporteres væk. Hos STÆTEN sørger vi for, at bortskaffelsen sker på en sikker og ansvarlig måde.

Efter at olietanken er blevet fjernet, skal området, hvor den var placeret, undersøges for eventuel forurening. Hvis der er opstået skader på miljøet, skal dette rettes op på, og det er også vigtigt at sørge for, at der ikke er nogen rester af olie tilbage i jorden.

Kontakt os for tilbud på sløjfning af olietank

Hvis du har en gammel olietank, som du ikke længere bruger, kan det være en god idé at få den fjernet for at undgå eventuelle miljømæssige problemer.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på sløjfning af din olietank. Vi står altid klar til at hjælpe med at sikre, at din olietank bliver fjernet på en sikker og miljøvenlig måde.

Døgnservice

Ring til os, hvis du har brug for akut hjælp til slamsugning, miljø- og skadeservice.

Ring 98 42 88 22

Vognmandsforretning i særklasse siden 1960

  • Grundlagt i 1960
  • Vores medarbejderne er motiverede, veluddannede og erfarne
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud