Skip to main content

Stæten A/S

– Vi tilbyder udførelse af slamsugning, kloakservice, containerudlejning, transport

  • Grundlagt i 1960
  • Vores medarbejderne er motiverede, veluddannede og erfarne
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
FÅ ET TILBUD NU

Spul af kloak i Frederikshavn og Nordjylland

Hos STÆTEN kan du få professionel spuling og rensning af kloak i Frederikshavn og hele Nordjylland. Vi er eksperter inden for kloakarbejde og sørger altid for at udføre vores opgaver med høj kvalitet og effektivitet.

Vi har det nyeste udstyr og teknologi til at løse ethvert problem med kloakken, uanset om det drejer sig om tilstoppede afløb, toilet, vandlås, faldstammer, brønde og kloakrør eller andre former for problemer med kloakken. Vi er altid klar til at hjælpe dig, uanset om du er en privatperson eller en virksomhed.

Rensning af stoppet afløb

Vi forstår, hvor irriterende og ubehageligt det kan være at have et tilstoppet afløb, og vi gør vores bedste for at reagere hurtigt og løse problemet så effektivt som muligt. Dårligt gennemløb i rørene kan give lugtgener i hjemmet.

Uanset om dit tilstoppede afløb skyldes hår, madrester, fedt eller andre materialer, så har vi ekspertisen til at håndtere det. Hos STÆTEN kan vi tilbyde spuling og rensning af kloakken, og afhjælpe dine problemer med tilstoppede afløb.

Kloakrensning i Frederikshavn

Hos STÆTEN er vi specialiseret i at tilbyde professionel og pålidelig kloakrensning i Frederikshavn og omegn.Vi har den nødvendige ekspertise og udstyr til at håndtere alle former for kloakopgaver, uanset om det drejer sig om en rutinemæssig rensning eller en akut opgave.

Hvis du har brug for hjælp til kloakrensning i Frederikshavn, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil med glæde give dig et uforpligtende tilbud på rensning af din kloak.

Slamsugning i Frederikshavn og omegn

Hos STÆTEN tilbyder vi også slamsugning til privat og erhverv. Vi hjælper dig med at fjerne alle typer af slam og affald fra dine kloakker, brønde, toiletter og afløb på en sikker og effektiv måde.

Læs mere om slamsugning her.

Døgnservice

Ring til os, hvis du har brug for akut hjælp til slamsugning, miljø- og skadeservice.

Ring 98 42 88 22

Vognmandsforretning i særklasse siden 1960

  • Grundlagt i 1960
  • Vores medarbejderne er motiverede, veluddannede og erfarne
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud