Skip to main content

Stæten A/S

– Vi tilbyder udførelse af slamsugning, kloakservice, containerudlejning, transport

  • Grundlagt i 1960
  • Vores medarbejderne er motiverede, veluddannede og erfarne
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
FÅ ET TILBUD NU

Styret underboring i Nordjylland

Hos STÆTEN tilbyder vi og vores samarbejdspartner professionel styret underboring til private og virksomheder. Vi er specialiserede i at anvende styret underboring de steder, hvor kabler, stålrør og PE-rør gennemføres. Vi er i stand til at løse selv de mest komplekse udfordringer. Vi arbejder hurtigt og effektivt, så du kan komme i mål med dit projekt.

Ved at vælge styret underboring som er en gravefri løsning, kan du minimere forstyrrelser for trafikanter, beboere og infrastruktur i området. Dette skyldes, at underboring ikke kræver nedbrydning og genopbygning af belægninger. Derudover slipper du for at skulle håndtere store mængder jord, som potentielt kan være forurenet.

Har du en opgave til os, er vi klar til at hjælpe. Kontakt os i dag for at høre mere om vores styret underboring.

Hvad er styret underboring?

Styret underboring benyttes oftest i stedet for gravearbejde. Metoden anvendes i forskellige sammenhænge, lige fra anlægsarbejde til olie- og gasindustrien. Metoden indebærer at bore et hul i jorden eller under vandet, og derefter trække en rør eller anden konstruktion gennem hullet ved hjælp af en styret boringsteknik. Denne teknik sikrer en nøjagtig placering og retning af det boret rør eller konstruktion, hvilket er vigtigt for mange forskellige projekter. Styret underboring kan være en tidsbesparende og effektiv metode, da den kan reducere behovet for gravearbejde og minimere miljøpåvirkningen i området omkring borestedet.

Styret underboring i Frederikshavn og omegn

Hvis du er på udkig efter en pålidelig leverandør af styret underboring i Frederikshavn og omegn, er du kommet til det rette sted. Vores topmoderne udstyr og gør det muligt for os at udføre præcisionsarbejde med minimal påvirkning af den omgivende infrastruktur.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores styret underboring i Frederikshavn og omegn.

Døgnservice

Ring til os, hvis du har brug for akut hjælp til slamsugning, miljø- og skadeservice.

Ring 98 42 88 22

Vognmandsforretning i særklasse siden 1960

  • Grundlagt i 1960
  • Vores medarbejderne er motiverede, veluddannede og erfarne
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
FÅ ET TILBUD NU

Få et uforpligtende tilbud